Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea, în penultimul act la Winston-SalemRaul Stef / Mediafax Foto
21 Aug 2014

Mergea, în penultimul act la Winston-Salem

Florin Mergea și portughezul Joao Sousa au trecut în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul Winston-Salem Open de perechea formată de americanii Nicholas Monroe și Douglas Young, admiși în competiție pe baza unui wild-card.

Partida s-a derulat într-un ritm rapid și după o oră de joc tabela a indicat scorul 6-2, 1-6, 12-10 în favoarea perechii româno-portugheze. Dacă cele două seturi au fost dominate clar de fiecare dintre cele două perechi, în supertiebreak Mergea – Sousa au revenit de la 1-7 la 9-9 cu minge de meci salvată cu minibreak. La 10-9 pentru adversari, cei doi au reușit din nou să anuleze minge de meci și au închis decisivul în favoarea lor.

În semifinale Mergea – Sousa îi vor înfrunta pe columbienii Juan Sebastian Cabal – Robert Farah, cei care în primul tur i-au eliminat pe favoriții numărul 2 ai turneului, perechea Rohan Bopanna (India) – Daniel Nestor (Canada).

Alte știri din Tenis de câmp