Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Mergea , a doua semifinală consecutivăRaul Stef / Mediafax Foto
12 Iun 2014

Mergea , a doua semifinală consecutivă

După performanța de excepție de la Roland Garros, Florin Mergea atinge din nou faza semifinalelor alături de croatul Marin Draganja, de data aceasta în cadrul turneului ATP Gerry Webber Open de la Halle, Germania, desfășurat pe iarbă.

Astăzi era programat meciul din sferturi contra perechii cap de serie numărul 1 al turneului, Lukasz Kubot (Polonia) – Robert Lindstedt (Suedia), însă adversarii și-au anunțat retragerea înainte de meci. Astfel, Florin și Marin au avut la dispoziție o zi în plus de pregătire pentru semifinala pe care o vor disputa mâine împotriva dublului Andre Begemann (Germania) – Julian Knowle (Austria).

Marius Copil a ratat ocazia de a accede în semifinala turneului ATP Challenger Aegon Nottingham Challenge după ce a pierdut în trei seturi – 5-7, 6-3, 3-6 – în fața slovacul Miroslav Mecir, locul 188 ATP. Marius a obținut 17 puncte de clasament și un cec în valoare de 1.850 euro.

Alte știri din Tenis de câmp