Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Megajackpotul de 52 000 de euro  a fost câștigat de un șomer!Stanleybet
27 Iul 2015

Megajackpotul de 52 000 de euro a fost câștigat de un șomer!

Un tânăr bucureștean, în vârstă de 22 ani, a câștigat Luni, 20 Iulie, aproape de miezul nopții, marele premiu Megajackpot în valoare de 231.139,79 lei.

Aflat în căutarea unui loc de muncă tânărul a ales să își petreacă timpul liber în agenția Stanleybet din București, Str. Theodor Pallady, nr. 21. Când a intrat în agenție a găsit aparatul Megajackpot ocupat și a decis să aștepte să se elibereze, decizie care s-a dovedit ulterior extrem de inspirată. A început să joace, fără să se gândească la premiul cel mare, pe o miză îndrăzneață, de 250 de credite (12,50 lei). Selecția mizei de joc a fost și ea o altă decizie importantă pentru că în timpul specialei King Kong Cash a primit 10 jocuri gratuite, care i-au adus, prin acumulări succesive, premiul Megajackpot. Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă ar fi ales o altă miză de joc. În momentul câștigării premiului, norocosul jucător s-a lăsat luat de valul bucuriei, alergând prin agenție.

„Șocul câștigării premiului a fost prea mare și nu am reușit să mă gândesc ce o să fac cu banii câștigați. Cred ca o să-mi iau o casă însa nu sunt 100% hotărât, voi pleca timp de o săptămână cu prietenii pe litoralul românesc pentru a mă relaxa, timp în care mă voi gândi și ce voi face cu banii.” a răspuns câștigătorul când a fost întrebat ce va face cu premiul câștigat.

„Fiecare premiu este special, însă acesta este și mai special pentru că este cel de-al 50-lea premiu acordat. De la bun început ne-am propus să facem cât mai mulți români fericiți și iată că în cei 5 ani de la lansarea Megajackpot în România am acordat premii de peste 3.7 milioane de euro.” a declarat Florian Niculae, Directorul General al Westgate România, compania care deține licența de organizare și exploatare a sitemului Megajackpot în agențiile Stanleybet.

Un alt câștigător, poate cel mai mare, este Statul Român care a încasat ca urmare a impozitelor aplicate celor 50 de premii Megajackpot peste 800 000 de euro.

 

Despre Megajackpot

Cu o valoare de pornire de 200000 lei, Megajackpot reprezintă un sistem de jackpot progresiv, disponibil doar în agențiile Stanleybet.

Sistemul Megajackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar valorile premiilor se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. De la lansare și până în prezent, Megajackpot a acordat premii totale în valoare de peste 3,7 MILIOANE DE EURO.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croația, Danemarca, Italia și România.

Alte știri din Pariuri