Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Medicina a învins PenicilinaSportPictures.eu
04 Feb 2014

Medicina a învins Penicilina

Duminică, 2 februarie, am avut ocazia să consemnăm al cincilea meci al etapei a 16-a din Divizia Naţională A1 de volei feminin:

SCM U. Craiova - CSV 2004 Tomis Constanţa 3:0 (25:18, 25:20, 25:17),

Victorie dublă pentru oltence în campionat, cu acelaşi scor pe seturi ca în tur. De data aceasta, CSV parcă a opus mai multă rezistenţă. A fost un meci fără miză pentru echipa din Constanţa, aşa cum vor fi multe dintre următoarele partide, Tomis neavând niciun punct şi fiind îngheţată pe ultimul loc. SCM U se menţine în plutonul de mijloc, pe locul şase, cu greu putând să urce măcar un loc.

Pentru a aduce toate meciurile la zi, s-au disputat şi două restanţe din etapa a 14-a:

Ştiinţa Bacău - CSM Lugoj 3:0 (25:18,  25:17, 25:11), duminică, 2 februarie

Formaţia din Lugoj a făcut rapid transferul lotului din Târgovişte în Bacău, dar la fel de repede a şi pierdut al doilea meci jucat în weekend (primul, sâmbătă, în etapa a 16-a, cu SCM Târgovişte1-3). Oricum, Ştiinţa, campioana la zi, a redevenit liderul clasamentului şi o surpriză ar fi fost imposibilă. Meciul a scris istorie doar pentru gazde, care au învins lejer, în Sala Sporturilor populată cu 200 de spectatori.

Ştiinţa Bacău va juca miercuri o altă restanţa, din etapa a 16-a, cu CSM Bucureşti.

ACS Penicilina Iaşi - CSU Medicina Tîrgu Mureş 1:3 (25:22, 17:25, 22:25, 21:25) - luni

Ambele echipe jucaseră cu două zile înainte în etapa a 16-a şi câştigaseră cu 3-0. Pentru restanţă,  ACS a aşteptat acasă, iar mureşencele au parcurs un drum lung din Bucureşti.

Meciul a început cu 1-0 la seturi pentru gazde, evident mai odihnite. Doar că ardelencele şi-au revenit şi au răsturnat scorul într-un meci disputat. Cu două victorii consecutive, Medicina prinde rădăcini pe locul patru, la şase puncte de locul 3 şi la şapte puncte de locul cinci.

Alte știri din Volei