Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Medalii românești la Campionatele Europene de canotaj pentru junioriAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
11 Iul 2016

Medalii românești la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori

La Trakai, în Lituania, au avut loc, în acest week-end, Campionatele Europene de canotaj academic pentru juniori.

La proba de dublu rame  fără cârmaci, România, cu Alexandru Țigănuș și Cosmin Pascari în barcă, a cucerit medalia de argint. Tot medalie de argint a cucerit și ambarcațiunea de patru rame fără cârmaci, compusă din Ștefan Berariu, Florin Lehaci, Marius Moraru și Constantin Hârgău.

Ambarcațiunea de 8+1, în componența Dumitru Ciobică, Ionuț Mihai, Bogdan Băițoc, Mugurel Semciuc, Mihăiță Țigănescu, Nicu Chelaru, George Cătrună, Mihai Chiruță și cârmaciul Marian Cristescu, a ocupat poziția a treia, cucerind, implicit, medalia de bronz.

La feminin, la patru rame fără cârmaci, echipajul nostru a cucerit medalia de bronz, în componența Monica Andron, Gabriela Bordei, Mădălina Cașu și Roxana Anghel.

La patru vâsle, fetele noastre au cucerit titlul de vicecampioane continentale, în echipă fiind incluse Larisa Roșu, Adriana Ailincăi, Andreea Grăpinoiu și Ioana Moroșan.

La proba regină a canotajului 8+1, fetele noastre au urcat pe podium, adăugând palmaresului nostru o medalie de bronz. Echipa a fost compusă din: Elena Dănuț, Vasilica Rusu, Maria Rusu, Maria Tivodariu, Andreea Popa, Lidia Roman, Valentina Cornilă, Raluca Dinulescu, plus cârmaciul Andreea Ștefan.

În total, România a cucerit la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Trakai, din Lituania, șase medalii, din care trei de argint și trei de bronz.

Alte știri din Juniori