Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Haltere
Medalii obținute la Europenele de la SplitAFP / Mediafax Foto
03 Apr 2017

Medalii obținute la Europenele de la Split

Campionatele Europene de haltere pentru seniori au început la Split, în Croația. În limitele categoriei de greutate de 48 de kilograme, feminin, România a performat prin două sportive. Monica Csengheri a câștigat stilul smuls, cu o performanță de 85 de kilograme, în timp ce Elena Andrieș a fost a treia, cu 75 de kilograme ridicate. La aruncat, Monica Csengheri a fost a doua, cu 94 de kilograme. Ierarhia totală ne-a adus argintul Monicăi Csengheri, cu 179 de kilograme, dar și bronzul pentru Elena Andrieș, care a totalizat 164 de kilograme.

La masculin, la 56 de kilograme, Ilie Ciotoiu a cucerit două medalii de bronz, la aruncat, 131 de kilograme, dar și la total, 242 de kilograme.

După prima zi de competiție, la Split, bilanțul României este de 7 medalii, din care una de aur, trei de argint și trei de bronz. Obiectivul stabilit de Federația Română de Haltere, pentru această competiție, deja a fost depășit după performanțele celor trei sportivi.

Alte știri din Haltere