Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Medalie pentru România la Campionatele Mondiale de juniori și tineretStefan Racila / Mediafax Foto
26 Aug 2016

Medalie pentru România la Campionatele Mondiale de juniori și tineret

Echipajul feminin de patru rame al României, format din Ana-Maria Simion, Mădălina Hegheș, Alina Ligia Pop și Diana Mihai, a cucerit medaliile de argint la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori și tineret, la categoria Under-23. Aceasta este prima medalie obținută de delegația românească la Mondialele de la Rotterdam.

În finala probei de patru vâsle feminin, echipajul alcătuit din Elena Logofătu, Georgiana Vasile, Maricela-Dorina Otea și Nicoleta Pașcanu s-a clasat pe locul 5.

Echipajul masculin de patru rame (Alexandru-Cosmin Macovei, Dumitru Mariuc, Dănuț-Viorel Rusu și Neculai Aniculesei) a terminat finala pe locul 6.

La simplu feminin categorie ușoară, Andreea Asoltanei a terminat Finala B pe locul 1, ocupând în clasamentul final locul 7.

Fetele de la dublu vâsle, Cristina Georgiana Popescu și Iuliana Buhuș, au terminat cursa pe locul 4 în Finala B, terminând pe 10 în clasamentul final.

Gabriel Ionuț-Cazacu a concurat în Finala E a simplu masculin categorie ușoară și a terminat cursa pe locul 2, ocupând locul 26 în clasamentul final.

Alte știri din Juniori