Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Medalie de argint la Europenele de la PlovdivAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
16 Iul 2017

Medalie de argint la Europenele de la Plovdiv

Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru seniori s-au încheiat astăzi, la Plovdiv, în Bulgaria. Pista nautică a fost udată de ploaie, iar vântul a fost schimbător, condițiile meteorologice nefiind ideale pentru cei care au luptat să obțină medaliile continentale.

În finala probei masculine de canoe dublu, pe distanța de 500 de metri, echipajul României, alcătuit din Leonid Carp și Victor Mihalachi, a reușit să cucerească medalia de argint, după o cursă pasionantă. Campioană europeană este Rusia, iar podiumul s-a completat cu Ucraina.

Aceasta a fost prima medalie a delegației românești la Campionatele Europene, competiție cu ocazia căreia țara noastră a revenit, la seniori, după suspendarea de un an dictată în 2016.

La canoe simplu feminin, distanța de 200 de metri, Paula Poștaru s-a situat pe ultimul loc, al nouălea. La canoe dublu masculin, distanța de 200 de metri, Leonid Carp, alături de Victor Mihalachi, au ocupat poziția a cincea.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Kaiac-canoe