Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Medaliații olimpici, invitați de onoare la Aniversarea Centenarului Olimpismului RomânescSportPictures.eu
03 Sep 2014

Medaliații olimpici, invitați de onoare la Aniversarea Centenarului Olimpismului Românesc

''În semn de prețuire și respect pentru munca depusă și rezultatele obținute, Comitetul Olimpic și Sportiv Român îi invită la marea sărbătoare pe cei peste 300 de foști sportivi care au urcat pe podiumul olimpic în istoria sportului românesc și se vor putea bucura de acest eveniment pe data de 12 septembrie'', se arată în comunicatul forului olimpic român.

''Aniversarea Centenarului Olimpismului Românesc este unul dintre cele mai importante momente din istoria sportului românesc, pe care dorim să îl marcăm așa cum se cuvine. Vom fi onorați și bucuroși să îi avem printre noi, la marea sărbătoare, pe toți medaliații olimpici care vor putea răspunde invitației lansate de Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Am fost și suntem mândri de cei alături de care am trăit bucuria victoriilor sportive românești în competițiile olimpice și vrem să sărbătorim împreună cei o suta de ani de olimpism românesc'', a declarat Alin Petrache, presedintele COSR.

sursa: agerpres.ro

Alte știri din