Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Meciurile din Fed Cup si Cupa Davis, reprogramate pentru anul 2021Simion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
01 Iul 2020

Meciurile din Fed Cup si Cupa Davis, reprogramate pentru anul 2021

Federația Internațională de Tenis a anunțat noile date de desfășurare ale partidelor din cadrul Fed Cup și Cupa Davis.

Astfel, în ceea ce privește Play-off-ului Grupei Mondiale a Fed Cup, fază a competiției care ne privește în mod direct, s-a luat decizia ca meciurile programate inițial în luna aprilie 2020 să de joace în perioada 5-6 februarie 2021. Astfel, România va întâlni Italia în prima săptămână din luna februarie 2020, meciul urmând a avea loc în țara noastră.

Tot în luna aprilie 2020 erau programate și Finale Fed Cup, dar ele vor avea loc în 2021, tot la Budapesta, în perioada 13-18 aprilie.

 

În cadrul Cupei Davis, România urma să întâlnească Portugalia în luna septembrie a acestui an, într-un meci din Grupa Mondială I, partida fiind programată în țara noastră. Federația Internațională de Tenis și compania Kosmos Tennis au anunțat că toate întâlnirile din Cupa Davis din anul 2020 au fost reprogramate pentru anul 2021.

Astfel, meciul România - Portugalia va avea loc în țara noastră în martie sau septembrie 2021.

Tot în 2021, în perioada 22 - 28 noiembrie, se vor desfășura și Finalele Davis Cup by Rakuten, la Madrid, cu participarea unui număr de 18 echipe.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp