Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meciuri de verificare pentru echipele româneștiSportPictures.eu
02 Feb 2014

Meciuri de verificare pentru echipele românești

Astra Giurgiu, lidera Ligii I, aflată în al doilea stagiu de pregătire, a jucat la Campoamor cu suedezii de la AIK Stockholm.

După victoriile din precedentele două meciuri din Copa del Sol, cu Rosenborg și Costuleni, astralii au mai bifat un succes, câștigând în fața scandinavilor cu 1-0, gol marcat în minutul 74 de noul venit Paul Papp.

Astra a început meciul în următoarea formulă: Coman – Măţel, Găman, Ben Yousef, J. Morais – Yahaya, Cristescu – William, Budescu, Iorga – Alibec. Au mai intrat pe parcurs: Lung – Mureşan, Papp, Laban, Yoda, Seto, Yazalde, Ivanovski, Ioniţă, Enache.

 

În al doilea stagiu de pregatire, de data aceasta din Antalya, în primul meci, FC Braşov a fost învinsă cu scorul de 2-0 de echipa Lechia Gdansk, locul 10 în Polonia.

Golurile au fost marcate de Tuszyński '4 şi Janicki '59.

Antrenorul brasovenilor, Cornel Ţălnar, a început partida cu următoarea ganitură: Iacob - Străuţ, M.Constantin, Machado, Ionescu - Szekely, Mateiu, Aganovic, Păun - Surdu, Cristea

 

Aflata tot in Antalya, FC Viitorul Constanta a învins cu scorul de 4-2, SV Horn, echipa din a doua divizie austriaca.

Pentru FC Viitorul au marcat Vlad Rusu '9, Ionuţ Mitriţă '55, Ionuţ Vînă (revenit la FC Viitorul de la AS Roma) '63 şi Bogdan Ţîru '74. SV Horn a marcat în minutele 11 şi 85.

 

Un adversar important a avut ACS Poli Timişoara, care a terminat la egalitate, scor 0-0, cu echipa Gornik Zabrze, locul 2 în clasamentul campionatului polonez.

ACS Poli a avut la start următoarea echipă: Nuno Claro, Dobrosavlevici, Şeroni, Scutaru, Morariu, Popovici, Petre, Gorobsov, Ahmetovici, Szekely, Boldea.

Timişorenii vor juca luni cu japonezii de la Shonan.

Alte știri din Fotbal