Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Meciul România – Spania a fost devansat cu o orăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Feb 2017

Meciul România – Spania a fost devansat cu o oră

Naționala de rugby a României va disputa sâmbătă, 18 februarie, cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship, contra Spaniei, pe Stadionul Național “Arcul de Triumf” din București. Programat inițial la ora 14:00, meciul a fost devansat cu o oră, la cerința echipei iberice. Meciul va începe astfel la ora 13:00 și va fi transmis în direct pe Dolce Sport. Intrarea va fi liberă.

Initial meciul Romania – Spania a fost programat la Iasi, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, insa a fost mutat la Bucuresti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din Moldova.

“Federatia Spaniola de Rugby ne-a sprijinit intru totul cu mutarea partidei la Bucuresti, a inteles dificultatile pe care le-am intampinat in a dezgheta terenul de joc la Iasi. La fel ca si noi, isi doresc ca acest meci sa aiba loc in cele mai bune conditii, chiar daca acest lucru inseamna schimbarea tuturor aranjamentelor privind cazarea si transportul delegatiei. Singura rugaminte pe care au avut-o a fost aceea  de a juca meciul cu o ora mai devreme decat era stabilit initial pentru a putea ajunge in timp util, in jur de 16:00, la Aeroportul International Henri Coanda  ca sa ia o cursa spre Iasi, ca de acolo sa se poata intoarce la Madrid pe rezervarile facute deja daca partida ar fi avut loc acolo“ a declarat Florinel Matei, secretarul general al Federatiei Romane de Rugby.

Alte știri din Rugby