Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meciul Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Ilie OanăSportPictures.eu
02 Dec 2014

Meciul Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Ilie Oană

Partida FC Petrolul - Concordia Chiajna se va disputa pe Stadionul Ilie Oană chiar dacă gruparea prahoveană are datorii de 250.000 de euro către firma care administrează arena, anunţă, marţi, clubul ploieştean într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial.

"FC Petrolul infirmă categoric informaţiile apărute în presă, potrivit cărora partida contra Concordiei Chiajna nu se va desfăşura la Ploieşti, şi anunţă că jocul de lunea viitoare, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, va avea loc pe Stadionul Ilie Oană, cu începere de la ora 20.30", se menţionează în comunicatul clubului Petrolul.

Săptămâna trecută, Societatea comercială Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL, firmă care aparţine în totalitate Consiliului Local Ploieşti şi care are în administrare stadionul "Ilie Oană” din municipiu, a anunţat că are de recuperat de la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti suma de 250.000 de euro, sub formă de chirii neplătite.

SC SGU Ploieşti a notificat, în repetate rânduri, clubul cu privire la aceste datorii şi chiar au existat două şedinţe la mediator, însă ambele medieri au fost fără rezultat. În aceste condiţii, SC SGU Ploieşti intenţionează să acţioneze în instanţă clubul de fotbal pentru recuperarea sumelor restante.

Clubul Petrolul Ploieşti plăteşte administratorului stadionului aproximativ 16.000 de euro fără TVA pentru fiecare meci disputat pe Stadionul Ilie Oană.

Aceste datorii au devenit publice după ce acţionarii clubului Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi Marius Bucuroiu, care este şi directorul general al clubului, au fost arestaţi preventiv, la 26 noiembrie, alături de alte patru persoane, în dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Daniel şi Nicolae Capră, principalii acţionari ai clubului Petrolul Ploieşti şi Marius Bucuroiu, acţionar şi director general al clubului, au fost arestaţi alături de Marius Alexandru Gîscă, Petre Gheorghe Daniel, Dragoş Ioan Viorel Constantin şi Daniel Stoica Spirea, cu toţii acţionari în diverse societăţi comerciale, acuzaţi că au creat un circuit economic fictiv prin care au adus un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Echipa Petrolul Ploieşti întâlneşte, la 8 decembrie, pe teren propriu, formaţia Concordia Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Fotbal