Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Meci-test: România U-23 - England Counties 20-28Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Iun 2015

Meci-test: România U-23 - England Counties 20-28

Reprezentativa de rugby Under-23 a României a fost învinsă de selecționata England Counties XV cu scorul de 28-20 (7-10), marți seara, într-un meci test desfășurat pe Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București.

Echipa noastră a început bine meciul și a condus cu 10-0, dar oaspeții, a trei reprezentativă a Angliei, formată din jucători care evoluează în eșaloanele inferioare și în campionatele regionale din Albion, au redus din diferență pe finalul primei reprize, astfel că la pauză scorul a fost de 10-7.

Vizitatorii au preluat conducerea în debutul reprizei secunde (10-14), dar tineretul României a reușit să revină pe tablă, după un eseu de penalizare transformat (17-14). Pe final, englezii au fost mai buni, au reușit un eseu în inferioritate numerică, iar după ce Filip Lazăr a irosit două lovituri de pedeapsă au tranșat disputa marcând o nouă încercare pe final (20-28).

Răzvan Ilișescu a reușit un eseu pentru România, la care s-a adăugat un eseu de penalizare, două lovituri de pedeapsă și două transformări reușite de Filip Lazăr. Pentru oaspeți, Chris Wearmouth, Matt Shepherd, Ben Hilton și Andrew Berry au semnat eseuri, toate transformate de Shepherd.

Răzvan Ilișescu a fost desemnat cel mai bun om al meciului.

Selecționata England Counties a învins săptămâna trecută pe CSM Olimpia București, cu 26-18, într-un alt meci de verificare.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Rugby