Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Meci şoc la RXF 18: Alexandru Lungu vs. Jeff Monson
03 Apr 2015

Meci şoc la RXF 18: Alexandru Lungu vs. Jeff Monson

Unicul campion mondial de judo din istoria României, orădeanul Alexandru Lungu, luptă pe 15 iunie 2015 la Cluj-Napoca împotriva unui nume mare al MMA-ului mondial, americanul Jeff „The Snowman” Monson.

Avand un palmares impresionant, 77 de meciuri – 56 victorii – 20 înfrângeri, Monson este un nume de referință al artelor marțiale mixte. Licențiat în psihologie, Jeff Monson este practicant de sporturi de contact din copilărie și a trecut prin toate marile promoții de MMA din lume – UFC, Cage Warriors, Pride, Strikeforce sau M-1. A întâlnit în cariera sa nume grele ale artelor marțiale mixte precum Chuck Liddell, Forrest Griffin, Tim Sylvia, Josh Barnett, Roy Nelson, Daniel Cormier sau Fedor Emelianenko.

De partea cealaltă, Alexandru Lungu se prezintă în fața lui Jeff Monson după o victorie de prestigiu obținută în decembrie 2014 la București, în fața samoanului Mighty Mo, ko R1.

Meciul Lungu vs. Monson reprezintă capul de afiș al evenimentului Real Xtreme Fighting 18 care va fi găzduit de noua sală a sporturilor din Cluj-Napoca. Cardul final al RXF 18 va fi definitivat la începutul lunii mai. Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport.ro.

Alte știri din Arte marțiale