Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci frumos sub Tâmpa, terminat indecisSportPictures.eu
03 Mar 2014

Meci frumos sub Tâmpa, terminat indecis

Cum iarna nu e ca vara, nici fotbalul nu e ca hocheiul! Dacă echipa de hochei pe gheață cu același nume intră în lupta pentru cucerirea trofeului de campioană a Ligii Mol, fotbaliștii de la Corona Brașov au picat un nou examen pe teren propriu în această seară.

Primind vizita Concordiei Chiajna, brașovenii au lăsat să se scurgă printre degete o bună oportunitate de a recupera distanța care îi desparte de vecinii de clasament și colegii de suferință, cealaltă echipă a Brașovului.

Sergiu Buș a adus zâmbetul pe buze în tribune cu un șut în bară intrat în gol în minutul 31. Concordia joacă alert și Wellington îl face remarcat pe Marc la un voleu pe care portarul brașovean îl resinge spectaculos. Imediat după aceea, Purece șutează în cros din colțul careului de 16 metri, lateral stânga, puțin pe lângă poarta Coronei, iar câteva minute mai târziu arbitrul Marian Balaci acordă corner la o fază în care jucătorii Concordiei au cerut penalty la Onduku.

Corona intră încrezătoare la cabine și revine cu aceeași atitudine în teren. Aceasta îi ajută pe brașoveni să își creeze una dintre cele mai mari ocazii de gol. În minutul 47 Dedu pătrunde în careu lateral stânga, îl culcă pe Corbea și îi pasează lui Neacșa, care, singur-singurel, reușește să inventeze o preluare ce le permite fundașilor ilfoveni să se replieze și să respingă. O ocazie de 2-0 care se răzbună. La numai șase minute distanță, în minutul 53, Roșu egalează cu un șut plasat din marginea careului mare, pus cu mâna la rădăcina barei din stânga lui Marc. De apreciat și succesiunea de pase a ilfovenilor cu care s-a construit faza și, în același timp, marcajul larg sau deloc al brașovenilor. Neacșa dă replica și îl întrebuințează pe Corbea care prinde în doi timpi șutul mijlocașului Coronei.

Liniștea se așterne pe arena din Brașov când, în minutul 65 aceleași spații mari dintre linia de mijloc și cea de fund le-a permis ilfovenilor ca după o recuperare la centrul terenului să dezvolte un contraatac pe o zonă liberă în dreapta defensivei brașovene. Mingea ajunge la Purece care șutează de la 20 de metri în același colț ca la golul marcat de colegul său Roșu și Marc nu reușește să se opună. Jocul se deschide și mai mult, spațiile se lărgesc, gazdele profită de o poziționare defectuoasă a jucătorilor Chiajnei la o centrare a lui Neacșa și Buș înscrie golul de 2-2 în minutul 78. Concordia are posibilitatea să dea lovitura de grație prin Wellington în minutul 84, dar șutul acestuia din centrul careului este respins în corner de Marc. Până la final, Dâlbea ia al doilea galben și este eliminat, dar tabela nu se schimbă.

Un meci frumos, în care ambele echipe regretă două puncte pierdute.

 

Corona Braşov (antrenor Ionel Gane): Marc - Homei, Poverlovici, Damian, Munteanu – Neacşa (min. 89 Pârvu), Dâlbea, Miranda, R. Stănescu - Buş, Dedu (min. 69 Balint)

Alte rezerve: Dănălache, Burlacu, Mendizov, Leonte, Forika

Concordia (antrenor Ionuț Chirilă): Cobrea - Dima, Leca, Melinte, Bucurică – Papasterianos (min. 90+1 Ispir), Roşu – Onduku (min. 62 Coşereanu), Purece, Serediuc - Wellington

Alte rezerve: Râmniceanu, Ioniţă, Florea, Da Costa, Strătilă

Alte știri din Fotbal