Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci amical: Victorie de prestigiu pentru Juventus BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Iul 2017

Meci amical: Victorie de prestigiu pentru Juventus București

Aflată la finalul cantonamentului din Turcia, Juventus București a disputat în această după-amiază o ultimă partidă de pregătire în compania celor de la Fenerbahce Istanbul. Echipa clasată pe locul 3 în ultima ediție a Super Lig a fost depășită la limită de nou promovata în Liga 1, scorul final al întâlnirii fiind de 3-2 (3-0) în favoarea elevilor lui Daniel Oprița.

Pe stadionul Şukru Saracoglu, Juventus a început cu formula Stoian - Beța, Morariu, Benga, Ștefan - Mihăescu, Musca - Călințaru, Băjenaru, Petre – Simion și a avut o primă repriză de excepție în care Muscă (min. 5), Băjenaru (min. 17) și Ciprian Petre (min. 43) au stabilit scorul pauzei. Gazdele au redus din handicap prin reușitele lui Ekici din minutele 56 și 67, însă nu au putut întoarce rezultatul.

Acesta a fost al patrulea meci al echipei din Colentina în stagiul din Turcia organizat la baza de pregătire a celor de la Fenerbahce, celelalte rezultate fiind 2-1 (1-1) și 0-0 cu Sanat Naft (Iran) și o înfrângere la limită, 0-1, cu Al Nasr (Emiratele Arabe Unite).

Alte știri din Fotbal