Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci amical: Înfrângere în ultimul testRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Iul 2017

Meci amical: Înfrângere în ultimul test

FCSB a terminat cu un insucces stagiul de pregătire din Olanda, în seara aceasta roș-albaștrii fiind învinși cu scorul de 2-0 (0-0) partida disputată în compania echipei Oostende, cea care a terminat Jupiler League pe locul 4 în ediția recent încheiată.

Partida a fost o bună ocazie pentru tehnicianul Nicolae Dică să arunce în teren de la primul fluier o formulă aproape de cea cu care va începe partida cu FC Voluntari din prima rundă a noului campionat al Ligii 1. Astfel, FCSB a început partida cu Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Ov. Popescu, Pintilii – Man, Budescu, Tănase – Gnohere, garnitură în care Dennis Man este jucătorul U-21. Un fault dur al lui Pintilii a dus la eliminarea sa în minutul 33, astfel încât elevii lui Nicolae Dică au fost supuși unui altfel de test, jocul în inferioritate numerică. Pe parcursul reprizei secunde în teren au mai intrat Momcilovic, R. Grecu, Pleaşcă, De Amorim, Teixeira și Alibec, cel din urmă dând ceva emoții după un contact cu un jucător advers, fiind lovit la genunchiul piciorului drept.

Golurile au fost primite în minutele 66 și 80 pe fondul unor nesincronizări în defensivă, problemă ce trebuie reglată urgent de tehnicianul roș-albaștrilor care se confruntă în continuare cu lipsa unui fundaș central pentru a crea competiție în acest compartiment.

Alte știri din Fotbal