Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci amical: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1fcviitorul.ro
16 Ian 2018

Meci amical: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1

FC Viitorul a disputat luni, în localitatea Lara din Antalya, al doilea meci de pregătire din cantonamentul pe care îl efectuează în Turcia. Întâlnirea dintre campioana României și campioana Albaniei, Skenderbeu,  formație care a cucerit ultimele șase titluri naționale, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1).

Viitorul ar fi putut deschide scorul în min.14, dar arbitrul nu a acordat lovitura de la 11m care se impune la un fault al portarului advers asupra lui Voduț, iar peste alte trei minute Ciobanu a reluat pe centrul porții de la aproximativ 10m. Skenderbeu a irosit două ocazii în min.14 și 36, pentru ca apoi să deschidă scorul în min.36, când Adeny a șutat plasat de la 16m.

Repriza secundă a aparținut însă în totalitate constănțenilor, care au restabilit egalitatea în min.58: portarul Shehi a încercat să evite un corner, mingea a ajuns la Chițu care i-a pasat în cinci-șase metri lui Gavra, iar acesta nu a greșit ținta. Până la final FC Viitorul și-a mai creat alte oportunități, dar mingea șutată de fiecare dată de Ianis Hagi, în min.64 și 79, nu a găsit spațiul porții. La acest meci au asistat și selecționerii reprezentativelor de seniori și tineret ale României, Cosmin Contra respectiv Daniel Isăilă.
 

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Râmniceanu (30 Buzbuchi, 60 Tordai) - Kofi (46 Căpușă), Ghiță (46 Țîru), Horj (46 Hodorogea), De Nooijer (46 Ganea) - Ciobanu (46 Cicâldău), Mladen (46 Băluță), Dumitrescu (46 Vînă) - Mățan (46 Chițu), Voduț (46 Ianis), Drăguș (46 Gavra, 80 Casap);

Skenderbeu (antrenor: Ilir Daja): Sheni -Vangjeli, Radas, Jashanica, Mici - Osmani, Lilas, Muzaka - Gavazaj, Adeny, Sowe. Au mai intrat: Gripshi, Aliti, Vila, Krasniqi, Dita, Mara.

Meciuri disputate până acum de FC Viitorul în Turcia:
 - 14 ianuarie: FC Viitorul - Galatasaray Istanbul 0-2
 - 15 ianuarie: FC Viitorul - Skenderbeu 1-1

Programul următoarelor jocuri amicale ale formației constănțănțene la Belek:
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Luch Vladivostok (Rusia, la Max Royan Hotel din Belek)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Grasshoppers Zurich (Elveția, la Sueno Hotel Deluxe din Belek)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - FC Rostov (Rusia)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Cernomorets Odessa (Ucraina)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Jagiellonia (Polonia).
 

sursa: fcviitorul.ro

Alte știri din Fotbal