Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci amical: CS U Craiova - SV Meppen 2-4Bogdan Danescu / SportPictures.eu
14 Ian 2018

Meci amical: CS U Craiova - SV Meppen 2-4

Primul meci din 2018 al celor de la CS U Craiova a fost programat în aceasta dimineațî în stațiunea Belek din Turcia, în compania nemților de la SV Meppen. Echipa de start a oltenilor a fost compusă din Mitrovic - Dimitrov, Popov, Kelic, Screciu, Bancu - Bărbuț, Bic, Zlatinski - Mitriță, Băluță

Jocul din cadrul complexului sportiv Papillon a început sub semnul echilibrului, ocaziile fiind împărțite. Echipa din Liga a III-a din Germania s-a dovedit a fi una arțăgoasă pe toată durata jocului. Mijlocașul Bic, noul transfer al Craiovei, ar fi putut să își aducă echipa în avantaj, însă preluarea din interiorul careului a fost mult prea largă și mingea a ajuns la goalkeeperul nemților. Mitriță a deschis scorul printr-o execuție splendidă de la marginea careului, fără șanse pentru portarul celor de la Meppen.

Pe parcursul celei de a doua reprize au mai intrat pe teren: L. Popescu, Tiago, Popa, Juncu, Datkovic, Martic, V. Constantin, Gustavo, Mihăilă și Burlacu.

În partea a doua a meciului s-au înscris cinci goluri. Nemții au început să exercite o presiune constantă la poarta lui Popescu și egalarea a venit în minutul 54. În doar două minute, cei de la SV Meppen au mai marcat de două ori, astfel că scorul devenea 1-3. Vârful Burlacu a redus din diferență în minutul 77 printr-o fază frumoasă pe flacul stâng, însă nemții au restabilit diferența la faza imediat următoare. Brazilianul Gustavo a ratat o lovitură de la unsprezece metri cu doar câteva minute înainte de finalul partidei. Penaltiul a fost obținut de juniorul Juncu.

Scorul nu s-a mai schimbat până la finalul jocului și primul meci al Universității din 2018 s-a încheiat cu o înfrângere, 2-4.

 

sursa: ucv1948.ro

Alte știri din Fotbal