Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Meci amical: CS U Craiova - Dinamo Kiev 0-2csuc.ro
05 Iul 2017

Meci amical: CS U Craiova - Dinamo Kiev 0-2

CS U Craiova a fost învinsă de cea mai importantă echipă din Ucraina, Dinamo Kiev, în ultimul amical de pregătire din stagiul centralizat. Meciul a avut loc în localitatea austriacă Schwaz, o parte dintre românii stabiliți peste hotare fiind prezenți la acest amical pentru a fi alături de jucătorii Craiovei.

Antrenorul Devis Mangia a trimis în teren următorul prim „11”: 12. Calancea – 30. Dimitrov, 5. Barthe, 6. Kelic, 24. Briceag – 54. Screciu, 23. Zlatinski – 22. Băluță, 10. Gustavo, 11. Bancu – 9. Ivan

Jocul excelent de apărare al fotbaliștilor Universității nu le-a oferit multe șanse ucrainienilor de a-și crea ocazii la poarta lui Calancea. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Yarmolenko, în minutul 10 al partidei, când șutul acestuia de la marginea careului a fost respins în corner de goalkeeper-ul Științei. Replicile alb-albaștrilor au venit în mai multe rânduri prin incursiunile rapide ale lui Băluță și Bancu, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. 0-0 a fost scorul la pauză.

Devis Mangia nu a efectuat la pauză nicio modificare în primul „11”. Debutul părții secunde s-a dovedit a fi unul extrem de disputat, cu ocazii mari de gol în ambele tabere. Un contraatac declanșat din jumătatea noastră de teren în minutul 55 putea aduce primul gol al meciului, însă execuția din final a lui Băluță s-a scurs puțin pe lângă poarta lui Rudko. Pe parcursul reprizei a doua au mai fost introduși pe gazon Roman, Bărbuț, Buzan și Burlacu. Ucrainienii au reușit să deschidă scorul în minutul 67. La opt minute distanță, căpitanul Yarmolenko a modificat tabela de marcaj pentru 0-2, iar până la final rezultatul a rămas neschimbat.

Fotbaliștii Universității Craiova vor mai susține atât în cursul zilei de mâine, cât și vineri, ultimele ședințe de pregătire din Austria. Începând de săptămâna viitoare, alb-albaștrii se vor antrena pe plan local, la Craiova, în vederea pregătirii noului sezon competițional.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal