Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
DA1F: Matematica amână sărbătoareaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Mar 2017

DA1F: Matematica amână sărbătoarea

Doar matematica o mai desparte pe CS Volei Alba-Blaj de un nou titlu de campioană după victoria categorică din partida de astăzi contra principalei urmăritoare CSM București.

Modul în care au depășit echipa din capitală, în minim de seturi câștigate la diferențe consistente, precum și parcursul de până acum din campionat, în care nu au înregistrat decât o înfrângere, ne determină să credem că este practic imposibil ca blăjencele să piardă avantajul de 10 puncte pe care îl au față de CSM București. Dar cum matematica este suverană, mai trebuie să așteptăm un pic până când elevele lui Darko Zakoc vor câștiga oficial al treilea titlu consecutiv.

Pe locul al treilea al ierarhiei se situează CSM Târgoviște, echipă care în seara aceasta a cedat primul set în sala Dinamo, dar s-a impus în cele din urmă după ce a dovedit o superioritate evidentă în fața echipei gazdă. Și pentru târgoviștence situația este oarecum clară, poziția pe podium nemaiputând fi contestată de urmăritoare, însă rezultatele de astăzi redeschid lupta pentru locul secund.

La celălalt pol al ierarhiei lucrurile sunt de multă vreme clare, astfel încât partidele de mâine din etapa a 24-a sunt atractive doar din punct de vedere al spectacolului voleibalistic.

 

Partidele etapei a 24-a se desfășoară după următorul program:

Marți, 21 martie

CS Volei Alba-Blaj - CSM București  3:0 (25:12, 25:12, 25:20)

CS Dinamo București - CSM Târgoviște  1:3 (26:24, 17:25, 20:25, 13:25)

Miercuri, 22 martie

VC Unic LPS Piatra Neamț - ACS Penicilina Iași

SCMU Craiova - SCM Pitești

CSM Lugoj - CS Știința Bacău

CSU Galați - CSU Medicina CSS Târgu Mureș

Alte știri din Volei