Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo ZagrebRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Ian 2015

Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb

Fundaşul Alexandru Măţel a semnat un contract pe patru sezoane şi jumătate cu Dinamo Zagreb, a anunţat, vineri, gruparea croată, pe site-ul oficial.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Dinamo, ştiu multe despre această echipă. După mai multţi ani la Astra, am considerat că este momentul să fac un pas înainte şi m-am bucurat când am auzit că Dinamo se interesează de mine. Dinamo este un club mare, care joacă în competiţiile europene an de an şi sper să ajut echipa să obţină rezultate bune", a declarat Măţel.

În vârstă de 25 de ani, Alexandru Măţel a intrat în conflict cu finanţatorul Ioan Niculae la sfârşitul lunii iunie 2014 când a refuzat oferta de prelungire a contractului cu Astra Giurgiu. Niculae afirma la acea dată că Măţel "nu mai are nicio şansă" la gruparea giurgiuveană, jucătorul urmând ca până la finalul contractului să se antreneze de două ori pe zi separat de restul lotului. În noiembrie, el a fost reprimit la antrenamente.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Fotbal