Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Marius Radu a obținut baremul A de calificare la Jocurile OlimpiceRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Mai 2016

Marius Radu a obținut baremul A de calificare la Jocurile Olimpice

A opta reuniune a Campionatelor Internaționale de înot ale României a adus noi satisfacții pentru iubitorii natației din țara noastră. În ștafeta masculină de 4x100 metri liber, Marius Radu a intrat în primul schimb și a înotat un timp excepțional de 48:76, ceea ce i-a asigurat baremul olimpic A de calificare pentru Rio de Janeiro. Marius Radu este al treilea înotător român cu această performanță, după Robert Glință și Norbert Trandafir.

Ștafeta a înotat timpul de 3:16:71, nedepășind performanța de săptămâna trecută, de la Campionatele Europene desfășurate la Londra. În orice caz, cvartetul românesc păstrează reale șanse de a se califica pentru Jocurile Olimpice, acest lucru urmând a fi certificat de către FINA, în primele zile din luna iunie.

Ana Dascăl a doborât un record național pentru junioare de 14 ani, la proba de 50 metri fluture, unde a înotat timpul de 28:04.

În sesiunea de dimineață George Rațiu a doborât un nou record național, la proba de 50 metri fluture, la nivelul juniorilor de 16 ani. Rațiu a oprit cronometrele la valoarea de 25:09.

Competiția organizată de către FRNPM la Bazinul Dinamo din București, se încheie duminică, 29 mai.

Alte știri din Natație