Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
„Marinarii” nu s-au simţit în largul lor... acasăSportPictures.eu
02 Mar 2014

„Marinarii” nu s-au simţit în largul lor... acasă

La Constanţa, s-a jucat duminică, 2 martie, meciul retur Tomis – Paris Volley, aşteptat de întreaga suflare locală şi naţională.

După primul joc disputat la Paris şi încheiat cu victoria psihologică a constănţenilor cu 2-3, Tomis pornea în retur cu prima şansă şi cu speranţa unei finale europene de care am cam uitat în România.

Din nefericire, orgoliul rănit al francezilor a fost mai puternic. După cinci seturi, în care „marinarii” au condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, Paris Volley a întors de fiecare dată şi a plusat cu 3-2 (25-12, 20-25, 25-20, 23-25 și 11-15), astfel că s-a ajuns la scor egal la seturi, 5-5.

A fost nevoie de setul de aur pentru a stabili cine va juca mai departe, în finala Cupei CEV. Francezii au fost cei „aleşi”, câştigând cu 15 la 12, după 157 de minute de joc la un nivel maxim.

Tomis Constanţa se opreşte în propriul port devenit european, dar are cele mai mari şanse să joace în playoff-ul naţional pentru un nou titlu de campioană.

Pentru Tomis, au jucat: Laza, Stancu, Zhekov, Tănăsescu, Pavel, Massinatori Dias, Spînu, Nemec, Stoian, Bahov, Ivanov, Rodriguez Calderon.

Alte știri din Volei