Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Marian Oprea a sărit de pe podiumAFP / Mediafax Foto
09 Mar 2014

Marian Oprea a sărit de pe podium

Primul în calificările probei de triplusalt, cu 17.02 metri, şi singurul dintre cei 12 concurenţi care a depăşit baremul impus de organizatori, 16.90 metri, Marian Oprea a reuşit în ultima zi de concurs a Campionatelor Mondiale de Atletism în Sală desfăşurate la Sopot, Polonia, doar un loc patru, egalând astfel performanţa sa de la Mondialele din 2006, ce au avut loc la Moscova.

Astfel, duminică, 9 martie, sportivul nostru a reuşit o săritură de 17.21 metri (6 încercări, 2 ratate), sub performanţa sa de la Campionatele Naţionale de Sală, unde obţinuse locul întâi cu 17.30 metri, al doilea rezultat mondial al sezonului.

Romănul a fost depăşit în concurs de rusul Lyukman Adams, care a reuşit o săritură de 17.37 metri la cea de-a şasea încercare dar şi de cubanezii Pedro Pablo Pichardo (17.25 metri) şi Ernesto Reve (17.33 m), acest rezultat poziţionându-l la 4 centimetri de podium.

Alte știri din Atletism