Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Madrid: Monica intră pe tabloul principalAFP / Mediafax Foto
03 Mai 2014

Madrid: Monica intră pe tabloul principal

În meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal al turneului Mutua Madrid Open, Monica Niculescu a câștigat în fața slovacei Jana Cepelova, locul 52 WTA cu scorul de 6-0, 6-1 în 55 de minute de joc.

Cele două seturi au fost integral la dispoziția jucătoarei noastre, care i-a anihilat adversarei jocul astfel încât aceasta nu a reușit deloc să câștige vreun ghem pe propriul serviciu. Singurul ghem pe care slovaca și l-a trecut în cont a fost un break cedat de Monica în setul secund la scorul de 3-0 în favoarea ei, iar statistica subliniază dominația româncei la toate capitolele: 62% puncte pe propriul serviciu și 71% pe retur, față de 28%, respectiv 37% în contul Cepelovei.

În mod cert, astăzi nu a fost una dintre zilele faste ale slovacei, cap de serie numărul 2 al calificărilor în turneul cu premii totale în valoare de 3.671.405 euro, spre bucuria românilor care vor vedea patru jucătoare tricolore pe tabloul principal.

Alte știri din Tenis de câmp