Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Mădălin Baraulea s-a retras din activitateRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Feb 2016

Mădălin Baraulea s-a retras din activitate

Unul dintre jucătorii emblematici ai CSA Steaua București, Mădălin Baraulea, a decis să pună capăt activității rugbystice ca jucător și să agațe ghetele în cui, la vârsta de 34 de ani și jumătate.

Mădălin Baraulea a debutat pe arenele cu buturi în 1995, la CSS 2 București, după care s-a transferat la Steaua, unde a devenit campion național de juniori.

La seniori, a confirmat în tricoul roș-albastru, câștigând trei Cupe ale României, dar și trei titluri naționale. Mădălin Baraulea este și campion național la rugby în 7, cu gruparea din Ghencea. A fost selecționat la echipele naționale ale României, participând și la două Cupe Mondiale, una de juniori și cealaltă la nivel de tineret.

Ca internațional, a îmbrăcat tricoul României de 8 ori, fiind selecționat și pentru naționala de rugby în 7, în 7 situații. Mădălin Baraulea a făcut parte în 11 rânduri din echipa Lupii București.

”Retragerea de pe teren nu coincide cu dispariția mea din rugby. Voi rămâne alături de sportul și de clubul care m-au consacrat și care mi-au dat totul în viață și în carieră. Am nevoie de o perioadă să mă liniștesc, după care voi decide modalitatea în care voi continua să ajut echipa de rugby a CSA Steaua București”, a declarat Baraulea.

Jucător polivalent, specializat să joace la linia întâi, dar și ca închidere la linia a treia, Mădălin Baraulea a fost apreciat pentru calitățile sale fizice deosebite, demonstrate de-a lungul carierei. Recent, el a absolvit un curs de arbitri organizat de către Federația Română de Rugby, iar mai demult a devenit licențiat al Academiei de Rugby.

 

sursa: steauarugby.com

Alte știri din Rugby