Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Macovei și Turashvili la ColomiersRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Iun 2015

Macovei și Turashvili la Colomiers

Intersezonul din rugbyul francez a adus câteva mutări interesante pentru rugbyștii români. Astfel, transferul cel mai spectaculos s-a notat în dreptul talonerului timișorean Otar Turashvili. Internaționalul român de origine georgiană a fost achiziționat de gruparea din Pro D2, Colomiers.

Adaptarea lui Turashvili va fi facilitata de sosirea la aceeasi echipa a lui Mihai Macovei. Capitanul Stejarilor a evoluat in sezonul trecut la Massy, formatie care a retrogradat din al doilea esalon valoric francez.

Colomiers a terminat pe pozitia a opta in editia de campionat 2014-2015, iar acum si-a propus ca obiectiv promovarea in Top 14.

Horatiu Pungea, joker medical pentru Lyon anul trecut, si-a oficializat deja mutarea anuntata in primăvară. Pilierul roman s-a transferat la Oyonnax, unde il va gasi pe Vali Ursache, alt international roman. Lyon nu s-a putut mentine in Top 14, astfel ca majoritatea jucatorilor din componența de baza si-au cautat alte echipe.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Stranieri