Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Macovei a marcat un eseu în FranțaAdrian Piclisan / Mediafax Foto
06 Feb 2016

Macovei a marcat un eseu în Franța

Mihai Macovei a reușit primul său eseu în tricoul lui Colomiers, echipă franceză din al doilea eșalon. Colomiers s-a impus aseară cu scorul de 41-16 în fața celor de la Perpignan, la oaspeți pilier fiind colegul lui Macovei de la națională, Paulică Ion.

Jocul, în pofida scorului, nu a fost atât de ușor pentru Colomiers. Catalanii au condus la pauză cu 9-3, dar au pierdut în minutul 34 un jucător, eliminat direct cu cartonaș roșu, pentru brutalități. Macovei a marcat primul eseu al echipei sale, în minutul 53, după care echipa sa s-a dezlănțuit și a obținut inclusiv bonusul ofensiv. Otar Turashvili nu a fost utilizat pentru Colomiers.

În clasament, Colomiers se află pe locul 4, cu 48 de puncte, făcând rocada chiar cu Perpignan, care a alunecat pe 6, cu 44 de puncte. Din Pro D2 promovează prima clasată, în timp ce următoarele patru intră la baraj.

Macovei, Turashvili și Ion au fost lăsați la echipele lor de club, deoarece staff-ul naționalei dorește să vadă la lucru alți jucători, în campania europeană care începe azi, la Cluj, cu Portugalia.

Alte știri din Rugby