Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
MAE a lansat ghidul dedicat Campionatului Mondial de FotbalAFP / Mediafax Foto
05 Iun 2014

MAE a lansat ghidul dedicat Campionatului Mondial de Fotbal

Ministerul Afacerilor Externe a lansat un ghid informativ pentru cetăţenii români care se deplasează în Brazilia în vederea participării la Campionatul Mondial de Fotbal, în perioada 12 iunie-13 iulie 2014.

Ghidul cuprinde informaţii cu privire la normele de conduită, precum şi o serie de elemente care să permită cetăţenilor români o călătorie confortabilă şi lipsită de evenimente nedorite.

Acest demers se alătură campaniilor de informare derulate de Ministerul Afacerilor Externe, pentru care siguranţa cetăţenilor români reprezintă prioritate absolută.

Pentru informații în timp real, înainte de a părăsi teritoriul României, recomandăm descărcarea aplicației MAE pentru smartphone ”Călătorește în siguranță” de pe App Store sau Google Play. Printre altele, aceasta permite înregistrarea datelor dvs. la misiunea diplomatică a României din Brazilia, pe perioada şederii şi contactarea telefonică a acesteia, direct din aplicaţie, în cazul în care v-aţi afla într-o situaţie deosebită.

 

sursa: mae.ro

Alte știri din Cupa Mondială 2014