Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Lynn Howells: "O victorie entuziasmantă, urmează finala cu Italia"Dan Tautan / Mediafax Foto
07 Oct 2015

Lynn Howells: "O victorie entuziasmantă, urmează finala cu Italia"

Selecţionerul galez al naţionalei de rugby a României, Lynn Howells, a declarat, marţi, după victoria din meciul cu reprezentativa Canadei, scor 17-15, că este un succes entuziasmant, dar a precizat că urmează finala cu formaţia Italiei.

"O victorie entuziasmantă pentru echipa noastră. Nu am jucat foarte bine toate cele 80 de minute. Şi din nou am pierdut un jucător, destul de repede. Asta a făcut o mare diferenţă. Dar aşa cum am spus mereu despre devotamentul şi determinarea jucătorilor mei, au făcut-o din nou şi au reuşit să câştige meciul. Am spus mereu că asta e o semifinală pentru noi. Acum trebuie să jucăm finala cu Italia. Cel mai important lucru este că vreau să mulţumesc Canadei pentru meci, cred că au fost foarte buni. Dar vreau să le mulţumesc şi jucătorilor mei pentru că, încă o dată, şi-au arătat determinarea. Meciul cu Italia urmează acum şi este unul dificil pentru noi, dar lucrurile par ceva mai simple pentru că am reuşit acest rezultat mare azi", a spus Howells.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Rugby