Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Luptători din 9 țări se vor confrunta în gala Superkombat de la MamaiaOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
16 Mai 2014

Luptători din 9 țări se vor confrunta în gala Superkombat de la Mamaia

Circuitul Superkombat revine cu o ediție World Grand Prix pe 24 mai, la Mamaia, o gală VIP la care vor participa 14 luptători din 9 țări, dintre care șase vor fi români.

Gala de la centrul de evenimente Bingo Europa va include și un turneu la categoria semigrea. Românul Sebastian ''Fiul lui Dracula'' Ciobanu va lupta în meciul vedetă împotriva campionului mondial WKN la muay-thai, francezul Corentin Jallon, potrivit unui comunicat remis AGERPES.

Succesul înregistrat în ultimii ani, atunci când a promovat inclusiv brandurile turistice ale unor state precum Muntenegru și Azerbaidjan, a făcut din Superkombat o țintă și pentru autoritățile din țară. Astfel, evenimentul de pe malul mării va avea drept scop și atragerea de turiști străini pe litoralul românesc, campania fiind derulată în parteneriat cu Asociația Litoral — Delta Dunării, iar gala va transmisă la nivel global în 83 de țări de pe 4 continente, precizează sursa amintită.

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunțat că unii dintre cei mai buni sportivi din noua generație au fost selectați pentru gala de la Mamaia, o parte dintre ei venind chiar din circuitul New Heroes.

După ce de-a lungul carierei a luptat doar la categoria grea împotriva unor coloși precum Mighty Mo, Dzevad Poturak sau Ismael Londt, Sebastian Ciobanu a hotărât să coboare la categoria cruiser, acolo unde țintește titlul mondial. ''Lupta de la Mamaia va fi primul meu pas spre centura mondială. L-am urmărit pe Corentin, e un luptător puternic, provenit din muay-thai și care anul acesta a cucerit titlul WKN, însă nu mă tem. Va avea aceeași soartă ca și Mighty Mo, nu va termina meciul în picioare'', a transmis vedeta Local Kombat, care îl are ca partener de antrenament înaintea galei pe Cătălin Moroșanu.

La debutul său în circuitul World Grand Prix, timișoreanul Flavius Boiciuc este anunțat în piramida mondială la categoria semigrea, primul adversar urmând să fie câștigătorul selecțiilor din Marea Britanie, Jamie Bates. În cea de-a doua semifinală, campionul mondial WAKO la amatori, sârbul Miljan Vidovic, îl va înfrunta pe surinamezul Miles Simson, astfel că învingătorii celor două meciuri vor da piept în finala programată la sfârșitul serii.

Specialistul KO-urilor brutale, Cristian Ristea, se întoarce în ring pentru un nou super-fight, de data aceasta împotriva germanului Christian Brorhilker, iar Dănuț Hurduc îl are ca adversar pe britanicul Micky Terrill.

În alte două meciuri, Daniel Alexandru îl va întâlni pe campionul mondial WKA, angolezul Aristote Quitusisa, în timp ce fostul challenger la titlul mondial Superkombat, Amansio Paraschiv, va lupta împotriva bulgarului Ranghel Ivanov.

În total, 600 de bilete au fost puse în vânzare pentru gala Superkombat World Grand Prix II de la Mamaia, programată pentru sâmbătă 24 mai, începând cu ora 22,00, acestea putând fi achiziționate în schimbul a 200 de lei din rețeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo și Orange din toată țara. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro, imediat după miezul nopții de Pro TV, dar și de Eurosport.

Program complet Superkombat World Grand Prix II Mamaia:
Turneu categoria semigrea — Semifinala 1: Miles Simson (Surinam) — Miljan Vidovic (Serbia)
Turneu categoria semigrea — Semifinala 2: Jamie Bates (Marea Britanie) — Flavius Boiciuc (România)
Super-fight — Categoria semigrea (-85 kg): Aristote Quitusisa (Angola) — Daniel Alexandru (România)
Super-fight — Categoria cruiser (-92 kg): Micky Terrill (Marea Britanie) — Dănuț Hurduc (România)
Super-fight — Categoria cruiser (-92 kg): Christian Brorhilker (Germania) — Cristian Ristea (România)
Super-fight — Categoria mijlocie (-71 kg): Ranghel Ivanov (Bulgaria) — Amansio Paraschiv (România)
Super-fight — Categoria cruiser (-92 kg): Corentin Jallon (Franța) — Sebastian Ciobanu (România)
Turneu categoria semigrea — Finala: Câștigător semifinala 1 — Câștigător semifinală 2

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Arte marțiale