Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Luptă dreaptă în orașul găzarilor
21 Nov 2016

Luptă dreaptă în orașul găzarilor

Ploieștiul găzduiește pe 26 noiembrie gala de kickboxing Colosseum Tournament, intitulată “Gladiatorii ringului”. Evenimentul, organizat de clubul local Dacia Martial Arts, este alcătuit din 11 dispute, 10 de kickboxing și una de arte marțiale mixte.

Capul de afiș al galei este meciul dintre bucureșteanul Cristian “The Fastest” Milea, un veteran al kickboxingului românesc, cu 81 de meciuri disputate la profesioniști și transnistreanul Sedîh Marat, supranumit “Spaima cecenilor” pentru numeroasele victorii obținute în fostul spațiu sovietic contra luptătorilor ceceni. Este prezent pe cardul galei și bucureșteanul Dennis Anghel care deține recordul mondial pentru cel mai rapid ko.

Vor asista la eveniment  foștii boxeri Leonard Doroftei și  Adrian Diaconu, antrenorul  Titi Tudor și Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică. Și-a anunțat prezența și  o parte a galeriei echipei de fotbal Petrolul.

Până în prezent s-au epuizat 1500 din cele 3000 de bilete puse în vânzare. Gala va fi difuzată în direct de Sport.ro, sâmbătă 26 noiembrie de la ora 20.00.

Alte știri din Arte marțiale