Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Lupii termină pe locul 3 în grupa a 3-a din Amlin Cup
18 Ian 2014

Lupii termină pe locul 3 în grupa a 3-a din Amlin Cup

Vineri seară, în Anglia, pe terenul celor de la Newcastle Falcons, rugbiștii de la Bucharest Wolves, în fapt selecționata Superligii din România, au susținut al șaselea și ultimul meci din grupa a 3-a în Amlin Challenge Cup, a doua competiție europeană inter-cluburi.

Din păcate, Lupii n-au mai repetat jocul bun din partida câștigată cu Calvisano, dar și adversarul a fost altul, de un nivel superior, dacă ținem cont că Falcons evoluează în Aviva Premiership, liga de elită a rugby-ului englez.

Meciul a fost dominat de Newcastle de la un cap la altul, prima repriza conturând deja câștigătoarea, gazdele mergând la pauză cu un avantaj de 18 puncte, 18-0. Nici măcar Vlaicu n-a reușit să reducă din diferență cand a avut posibilitatea să transforme o lovitură de pedeapsă.

În partea a doua, Falcons șarjează din nou periculos spre buturile românilor, profită de faptul că ai noștri joacă în 14 și chiar în 13 oameni din cauza cartonașelor galbene și meciul se îndreaptă spre un deznodământ firesc, victorie finală a celor de la Newcastle cu 28-0.

Chiar și cu această înfrângere Wolves nu mai puteau pierde locul 3 din grupă, în condițiile în care în cealalti partidă, Brive, câștigătoarea grupei și calificată în sferturile competiției Amlin Cup, învingea ultima clasată, formația italiană Calvisano, cu scorul de 31-9 (17-9).

Falcons au ocupat locul 2 în grupa.

 

În partida de la Newcastle au fost aliniate următoarele formații:

Newcastle Falcons: 15.Noah Cato, 14.Tom Catterick, 13.Alex Crockett, 12.James Fitzpatrick, 11.Ryan Shortland, 10.Rory Clegg, 9.Chris Pilgrim, 1.Rob Vickers, 2.George McGuigan, 3.Oliver Tomaszczyk, 4.Fraser McKenzie, 5.Scott Macleod, 6.Mark Wilson, 7.AndySaull,8.ChrisYork.
Rezerve: 16.Scott Lawson, 17.James Hallam, 18.Scott Wilson, 19.Sean Tomes, 20.Will Welch, 21.Warren Fury, 22.Phil Godman, 23.Adam Powell.

Lupii București: 15.Tibi Conache, 14.Florin Ioniță, 13.Paula Kinikinilau, 12.Florin Vlaicu, 11.Ionuț Dumitru, 10.Vali Calafeteanu, 9.Florin Surugiu, 1.Petru Tamba, 2.Eugen Căpățână, 3.Vlad Badalicescu, 4.Andrei Bucurescu, 5.Valentin Popârlan, 6.Viorel Lucaci, 7.Alexandru Mitu,8.Stelian Burcea.
Rezerve: 16.Florin Bardasu, 17.Constantin Pristavita, 18.Alexandru Tarus, 19.Adrian Ion, 20.Daniel Ianuș, 21.Ciprian Caplescu, 22.Michael Wiringi, 23.Csaba Gal.

Alte știri din Rugby