Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Lupii București vor reprezenta România în Challenge CupSportPictures.eu
09 Iul 2014

Lupii București vor reprezenta România în Challenge Cup

Membrii Biroului Federal au decis în cea mai recentă ședință de ieri, 8 iulie 2014, câteva aspecte organizatorice esențiale.

În privința participării în Challenge Cup, s-a decis ca România să fie reprezentată de Lupii București. S-a constatat în acelasi context al analizării condițiilor din manualul de turneu, că RCM UV Timisoara nu este eligibilă pentru respectiva competiție.

În aceeași întâlnire s-a decis afilierea provizorie a „Asociatiei CSR Tineret Municipal Callatis Mangalia” și a „Asociației Rugby Club Marina Mangalia”. Pe de altă parte, membrii Biroului Federal au concluzionat că echipa invitațională de rugby 7 Orcas nu este constituită din punct de vedere juridic sub forma unui club sportiv sau asociație sportivă. Legislația din România nu permite recunoașterea unei astfel de echipe dacă aceasta nu face parte dintr-un club care are eliberat un certificat de identitate sportivă și este afiliat la Federația Română de Rugby.

De asemenea, s-a hotărât ca toate deciziile Comisiei pentru Statutul și Transferul Jucătorilor de Rugby și Comisiei de Apel privind transferul jucătorului Barbu Nicolae de la CSU Cluj la CSM Olimpia București să fie suspendate, părțile implicate fiind somate ca în termen de 30 de zile calendaristice să soluționeze situația transferului, urmând să comunice în scris rezultatul negocierii către FRR.

Nu în ultimul rând, Biroul Federal a convocat o Adunare Generală Extraordinară în data de 22 iulie 2014, ora 11:00, în sala de conferințe a FRR, a cărei ordine de zi va fi strict referitoare la convocarea Adunării Generale pentru alegerea președintelui Federației Române de Rugby.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby