Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Lumea bună a judo-ului mondial îşi dă întâlnire la ParisSportPictures.eu
05 Feb 2014

Lumea bună a judo-ului mondial îşi dă întâlnire la Paris

Judoka români ne vor reprezenta cu o echipă de 7 sportivi (3 fete şi 4 băieţi) la una dintre cele mai importante competiţii din lume, Grand Slam-ul de la Paris, programat în weekendul ce urmează.

Delegaţia ţării noastre va avea în componenţă la întrecerea din capitala Franţei pe Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chiţu (52 kg), Corina Căprioriu (57 kg), Szoke Laszlo (66 kg), Costel Dănculea (73 kg), Radu Valentin (90 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+100 kg). Sportivii noştri vor fi însoţiţi de Aurelian Fleisz, antrenor la lotul masculin, şi Simona Richter, antrenor secund al lotului olimpic feminin, cea din urmă fiind şi prima judoka româncă medaliată la Jocurile Olimpice, în 2000 la Sydney.

Această primă întrecere a anului este cotată ca valoare imediat după jocurile olimpice şi campionatele mondiale şi se va disputa în intervalul 8-9 februarie, gazdă fiind celebra sală Paris Bercy din Paris. Anul trecut, România a cucerit două medalii de bronz în turneul de la Paris, prin Andreea Chiţu şi Loredana Ohâi. Anul acesta, în competiţia care deschide sezonul 2014 din circuitul mondial de judo vor fi prezenţi pe tatami 590 de judoka din 81 de ţări de pe 5 continente.

Le dorim succes sportivilor noștri! 

Alte știri din Judo