Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Ludogorets, calificată în play-off-ul Ligii CampionilorAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
03 Aug 2016

Ludogorets, calificată în play-off-ul Ligii Campionilor

Ludogorets Razgrad a reușit calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a eliminat dramatic pe Steaua Roșie Belgrad, chiar în fieff-ul formației sârbe. Ludogorets s-a impus cu 4-2 după prelungiri, la finalul timpului regulamentar înregistrându-se pe tabela de marcaj un rezultat identic ca și în manșa tur, 2-2.

Claudiu Keșeru a fost titular la Ludogorets, fiind înlocuit din teren la pauza dintre reprize. Cosmin Moți a fost integralist, evoluând în toate cele 120 de minute pentru bulgari, în timp ce Prepeliță nu a fost convocat, la aceeași echipă.

Un alt român, portarul George Sava, a fost rezervă la echipa irlandeză Dundalk, care a reușit o calificare spectaculoasă în dauna celor de la Bate Borisov, din Belarus. După 0-1 în tur, irlandezii s-au impus nescontat acasă, cu 3-0.

Astăzi, Alexandru Chipciu și Anderlecht vor încerca să elimine formația rusă Rostov, după 2-2 în tur, săptămâna trecută.

Alte știri din Stranieri