Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Lucian Bute, pus la podea de AlvarezGeorge Filip / Mediafax Foto
25 Feb 2017

Lucian Bute, pus la podea de Alvarez

Într-o gală de box profesionist care a avut loc la Centrul Videotron din Quebec (Canada), Lucian Bute a pierdut prin KO, în repriza a cincea, disputa contra columbianului Eleider Alvarez.

Meciul, care s-a disputat în limitele categoriei de greutate semigrea, a contat pentru stabilirea challengerului la titlul mondial. Bute a pierdut astfel posibilitatea de a lupta din nou cu centura pe masă, el având un record negativ în ultimele patru întâlniri, din care a pierdut trei și a făcut un egal.

Palmaresul total al lui Lucian Bute, în ringul profesionist, este de 32 de victorii, un egal și 4 eșecuri. Aceasta a fost a doua înfrângere înainte de limită, pentru Lucian Bute. Alvarez continuă parcursul excelent, bifând a 22-a victorie din tot atâtea meciuri, cu 11KO în carieră.

În cadrul aceleiași gale, boxerul american de origine română, Dario Bredicean, l-a învins la puncte pe mexicanul Alejandro Torres, la categoria de greutate supermijlocie. Bredicean, în vârstă de 23 de ani, este considerat o mare speranță a boxului și are 12 victorii (3 KO) la profesioniști, fiind invincibil deocamdată.

Alte știri din Box