Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Lotul olimpic de canoe a ieșit pe apă după două luni de antrenamente solitare, acasăCOSR.ro
20 Mai 2020

Lotul olimpic de canoe a ieșit pe apă după două luni de antrenamente solitare, acasă

Componenții loturilor naționale ale României de canoe și lupte au ajuns ieri după-amiază la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani, iar din această dimineață au început pregătirea centralizată.

Dupa doua luni de antrenamente solitare acasa, in propriile apartamente, componentii lotului olimpic de canoe au iesit pe apa.

Antrenorul Florin Popescu s-a declarat multumit atat de forma fizica in care sunt sportivii cat si de conditiile actuale de pregatire. “Totul este excelent la Izvorani. Suntem complet izolati si ne simtim protejati. Nu intram in contact cu absolut nimeni, de la hotel mergem direct la apa, acolo facem antrenamentele specifice pe lac, dupa care revenim la hotel. M-am bucurat ca toti cei cinci componenti ai lotului sunt in forma fizica buna si nu numai ca nu au luat in greutate, dar au venit un pic mai slabi, dovada ca au urmat cu strictete programul de pregatire pe care l-am realizat pentru ei special pentru perioada de izolare”, a spus Florin Popescu.  

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Kaiac-canoe