Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Lotul României pentru triunghiularul cu Belgia și GermaniaDragos Savu / Mediafax Foto
01 Apr 2016

Lotul României pentru triunghiularul cu Belgia și Germania

Duminică, 3 aprilie, Complexul Sportiv Site Motte din micul orășel Mouscron va găzdui triunghiularul feminin de senioare Belgia – România – Germania, eveniment sportiv de înaltă clasă, având în vedere că toate participantele, cărora li se alătură și câteva gimnaste din Austria și Spania, în concursul individual, nu se vor afla în Belgia doar pentru o ”simplă figurație”, dimpotrivă urmând a evolua cu deosebită determinare, ținând seama că acest concurs reprezintă și un ultim test determinat pentru alcătuirea celor trei echipe care se vor reîntâlni la Rio, în 17 aprilie, – să reamintim că la turneu vor fi prezente România, Belgia, Germania, Brazilia, Franța, Australia, Coreea de Sud și Elveția – pentru a-și disputa cele 4 ”biletele” pentru confruntarea olimpică din luna august.

Triunghiularul senioarelor va fi prefațat de concursul junioarelor din Belgia și România, o verificare de top a stadiului pregătirilor celor mai tinere gimnaste din cele două țări, având în vedere că la începutul lunii iunie, la Bern ava avea loc o nouă ediție a Campionatelor Europene.

Se vor afla la Mouscron, la finalul săptămânii senioarele Cătălina Ponor, Maria Holbură, Diana Bulimar, Andreea  Iridon, Silvia Zarzu, Laura Jurca, Dora Vulcan (antrenori: Lucian Sandu, Adela Popa), precum și junioarele Olivia Cimpian, Carmen Ghiciuc, Teodora Crișan, Alexandra Mihai, Denisa Golgotă, Alisia Botnaru (antrenori: Nicolae Forminte, Liliana Cosma).

 

sursa: romgym.ro

Alte știri din Gimnastică