Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Loredana Ohâi și Corina Căprioriu aproape de medalie la HavanaAFP / Mediafax Foto
07 Iun 2014

Loredana Ohâi și Corina Căprioriu aproape de medalie la Havana

Ieri s-au desfășurat primele întreceri la Grand Prix-ul Internațional de judo de la Havana, din Cuba. Două judoka din România, Loredana Ohâi și Corina Căprioriu au fost aproape de a cuceri o medalie în limitele categoriei de greutate de 57 de kilograme.

Loredana a ajuns până în semifinalele tabloului, după un parcurs în care le-a învins succesiv pe Yolanda Arcos (Ecuador), Jovanna Rogic (Serbia) și Aliuska Ojeda (Cuba). În semifinale, Loredana Ohâi a fost învinsă de franțuzoaica Automne Paval, care de altfel și-a și adjudecat medalia de aur. La rândul ei, Corina Căprioriu a trecut de Camila Minakawa (Israel) și Catherine Beauchemin-Pinard (Canada). Ea a pierdut în turul al treilea împotriva Sabrinei Filzmoser, din Austria.

Ambele sportive ale noastre au intrat apoi în recalificări, unde au fost însă învinse de unguroaica Hedvig Karakas, care astfel le-a anulat speranțele pentru o medalie.

Pe tatami a mai intrat și Andreea Chițu, la categoria de greutate 52 de kilograme, ea fiind învinsă din manșa secundă, de către Yurisleidy Hernandez Iglesias, din Cuba. Andreea a avut un prim tur liber.

În ziua a doua de concurs, pe categoriile mari de greutate, România nu mai are reprezentanți la turneul cubanez. 

Alte știri din Judo