Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Locul patru pentru Universitatea Ecologică la Campionatul European Universitar de Rugby 7Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Iul 2017

Locul patru pentru Universitatea Ecologică la Campionatul European Universitar de Rugby 7

Universitatea Ecologica Bucuresti a reprezentat Romania in cadrul cadrul Campionatului European Universitar de Rugby 7, gazduit la Milano in Italia, acolo unde echipa noastra a terminat competitia pe pozitia a patra, avand ca adversare echipele universitatilor din Georgia, Rennes, Kuban, Coimbra, Milano si Valencia.

Campionatul European Universitar de Rugby 7 a debutat vineri, cand Universitatea Ecologica Bucuresti a disputat doua partide impotriva Universitatii Valencia. respectiv a Universitatii Nationale Georgia. Prima partida a insemnat o victorie la scor a echipei noastre, 49-0 impotriva spaniolilor, apoi. dupa o lupta stransa, am cedat la limita, 0-5, in fata favoritei la titlu, reprezentanta Georgiei, campioana en-titre.

Sambata elevii antrenati de Alexandru Lupu au disputat trei partide, dintre care una ne-a revenit cu rezultatul de 24-0 impotriva Universitatii Coimbra, in celelalte doua am cedat din nou la mare lupta, 14-17 si 14-19 in disputele cu Universitatea Rennes 2, respectiv Universitatea Kuban, astfel ca in ultima zi Universitatea Ecologica trebuia sa treaca de Universitatea Milano pentru a se califica in finala mica, cea a locurilor 3-4.

Fara prea mari emotii ecologistii au invins reprezentanta Italiei, rezultat 26-12, dupa ce la pauza aveam un avantaj de 21-0, dar in finala mica am cedat dramatic si am ratat medaliile de bronz pentru ca, dupa revenirea de la 0-26 si momentul in care am condus cu 28-26, succesul a fost de partea Universitatii Rennes 2, scor 33-28.

Titlulul de campioana a Campionatului European Universitar de Rugby 7 a revenit Universitatii Nationale Georgia, care in finala a dispus cu 25-0 de Universitatea Kuban din Rusia.

 

Lotul Universitatii Ecologice Bucuresti a fost urmatorul: Ionut Balaban (Dinamo), Daniel Boicu (CNOPT), Andrei Constantinescu (Sportul Studentesc), George Croitoru (CSM Bucuresti), Ionut Dumitru (Steaua), Cosmin Iliuta (CSM Bucuresti), Ionut Macoveanu (CSM Bucuresti), Robert Neagu (Steaua), Ionita Nistor (CNOPT), Raoul Paxaman (CNOPT), Alexandru Porojan (Steaua), Alexandru Tigla (Stiinta Baia Mare).
Antrenor: Alexandru Lupu, Conducatorul delegatiei: Marius Ulareanu, Medic: Cristian Staicu

 

Clasamentul final al competitiei a fost:

1. Universitatea Nationala Georgia
2. Universitatea Kuban
3. Universitatea Rennes 2
4. Universitatea Ecologica Bucuresti
5. Universitatea Milano
6. Universitatea Coimbra
7. Universitatea Valencia

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby