Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Locul 8 pentru George Sava la Mondialul cluburilorMircea Rosca / Mediafax Foto
19 Aug 2014

Locul 8 pentru George Sava la Mondialul cluburilor

În acest week-end, pe celebrul stadion Twickenham din Londra, s-a desfășurat Campionatul Mondial al cluburilor la rugby 7. Finala a fost câștigată de către echipa argentiniană din Buenos Aires, care s-a impus cu 26-22 în fața neo-zeelandezilor de la Auckland. Podiumul s-a completat cu rușii de la Kuban Krasnodar, care au învins Western Province în finala mică, scor 20-19.

Kuban a eliminat în sferturile de finală pe conaționalii de la RC Enisei Kranoyarsk, scor 19-12. Enisei a jucat apoi în turneul pentru locurile 5-8, unde în semifinală a fost întrecută de Cardiff Blues, cu 35-5. Jocul pentru locurile 7-8 a fost pierdut de echipa rusă împotriva americanilor de la New York, cu scorul de 34-7.

Astfel, Enisei a ocupat locul al optulea în competiție. În staff-ul tehnic al celor de la Enisei Krasnoyarsk este și tehnicianul român George Sava, care a fost antrenor principal pe Twickenham. La echipa de rugby în 15, vicecampioană a Rusiei, George Sava se ocupă de compartimentul troacarilor. 

Alte știri din Rugby