Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Locul 7 la EuropeneAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
25 Mai 2014

Locul 7 la Europene

Sîmbătă, 24 mai 2014, la Sofia, s-au desfăşurat finalele pe echipe ale ediţiei cu numărul 31 a Campionatelor Europene de Gimnastica, întrecerea masculină. Astfel, de la ora 14.00, cele mai bune opt echipe ale întrecerilor continentale din ”Armeec Sport Arena”, şi-au disputat noul podium, între  formaţiile calificate numărându-se şi reprezentativa ţării noastre, care a avut de înfruntat puternicii gimnaşti din Marea Britanie, Rusia, Ucraina, Belarus, Franţa, Olanda, Germania, în ordinea ierarhiei din faza anterioară.

În formula Marius Berbecar, Cristian Băţagă, Andrei Muntean, Andrei Ursache, Laurenţiu Nistor, formaţia noastră a încercat să apere medalia de bronz cucerită la ultima ediţie a europenelor, desfăşurată la Montpellier în 2012.

După aproximativ trei ore de concurs şi 6 rotaţii la aparate, sportivii antrenaţi de Ioan Suciu, Vasile Vug şi Ionuţ Corlaci, au trebuit să se mulţumească cu locul şapte, cu un total de 252.779 puncte, titlul continental fiind cucerit de Rusia cu 267.959 puncte. Ordinea de concurs a fost următoarea:

Rotaţia 1,  cal: Marius Berbecar, Andrei Ursache, Cristian Băţagă
Rotaţia 2,  inele: Laurenţiu Nistor, Cristian Băţagă, Andrei Muntean
Rotaţia 3,  sărituri: Cristian Băţagă, Marius Berbecar, Andrei Muntean
Rotaţia 4,  paralele: Andrei Ursache, Andrei Muntean, Marius Berbecar
Rotaţia 5,  bară: Laurenţiu Nistor, Cristian Băţagă, Andrei Muntean
Rotaţia 6,  sol: Andrei Ursache, Andrei Muntean, Cristian Băţagă

Duminica, 25 mai, cu începere de la ora 15, se vor desfăşura finalele pe aparate, ţara noastră fiind reprezentată de Marius Berbecar şi Andrei Muntean la paralele.

Alte știri din Gimnastică