Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Lista jucătorilor din străinătate convocați la echipa națională U21Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Aug 2018

Lista jucătorilor din străinătate convocați la echipa națională U21

Selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Mirel Rădoi, s-a decis în privința jucătorilor din străinătate convocați pentru meciurile cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina.

Pe 7 septembrie, tricolorii întâlnesc selecționata Portugaliei, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie naționala U21 să joace la Ovidiu împotriva Bosniei-Herțegovina.

Pentru aceste două jocuri, selecționerul Mirel Rădoi a trimis faxul de convocare pentru patru fotbaliști care evoluează în străinătate. Alți cinci jucători au fost convocați de principiu. Lotul final, care va include și numele jucătorilor din campionatul intern convocați, va fi anunțat ulterior.

Lista jucătorilor din străinătate convocați:

Andrei Ionuț Radu (Genoa)
Ionuț Nedelcearu (UFA)
Alexandru Pașcanu (Leicester)
Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adițională:

Vladimir Screciu (Genk)
Adrian Petre (Esbjerg)
Marco Dulca (Swansea City)
Mihai Dobre (Bournemouth)
Andrei Rațiu (Villarreal)

Tricolorii U21 sunt neînvinși și ocupă poziția a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecționate care merg la EURO.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal