Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Linnea Torstensson, Isabelle Gullden si Carmen Martin au semnat prelungirea contractelor cu CSM BucureștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2016

Linnea Torstensson, Isabelle Gullden si Carmen Martin au semnat prelungirea contractelor cu CSM București

CSM Bucureşti a prelungit contractele a altor trei handbaliste de bază, după ce la începutul săptămânii a ajuns la noi acorduri cu Oana Manea şi Jelena Grubisic. Astfel, Linnea Torstensson, Isabelle Gullden şi Carmen Martin se vor regăsi în lotul echipei şi pentru sezonul următor. Torstensson şi Martin au semnat contracte până în vara anului 2017, în timp ce Gullden a semnat tot până la sfârşitul sezonului următor, cu drept de prelungire pentru încă unul.

 

Linnea Torstensson:

„Sunt fericită că am semnat şi voi juca în continuare la CSM Bucureşti, continuând astfel proiectul început în urmă cu 2 ani”.

Isabelle Gullden:

„Sunt bucuroasă că am prelungit contractul şi sunt convinsă că vom avea o echipă puternică şi anul viitor. Pot spune că Bucureştiul este casa mea”.

Carmen Martin:

„Am început proiectul CSM Bucureşti de la momentul zero, astfel că sunt bucuroasă că pot continua aici şi să lupt la îndeplinirea obiectivilor atât pentru anul acesta, cât şi pentru anul competiţional care va urma”.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal