Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Linie finalndeză la GalațiSportPictures.eu
18 Iul 2014

Linie finalndeză la Galați

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea Galați are planuri mari pentru viitorul sezon. După ce hocheiștii de la malul Dunării nu au primit acceptul de a evolua în Liga Mol, singurele obiective ale lor rămân cele interne, Cupa și campionatul.

Conducătorii gălățeni au realizat până acum câteva transferuri interesante. Astfel, ei pot alinia o alcătuire completă din jucători finlandezi. Cinci jucători, doi fundași și trei atacanți, au semnat deja înțelegeri contractuale cu CSM Dunărea. Aceștia sunt prezentați succint mai jos.

Kai Syväsalmi - fundaș, 29 de ani. În ultimele două sezoane a jucat în Franța, la Rapces de Gap. Sezonul trecut a jucat în 32 de meciuri pentru Gap acumulând un total de 17 puncte, patru goluri și 18 pase decisive.

Pasi Hirvonen - fundaș, 25 de ani. Sezonul trecut a jucat la aceeași echipă cu Kai Syväsalmi, Rapces de Gap. Hirvonen a jucat pentru Gap în 35 de meciuri, sezon regulat, play-off și Cupa Ligii Franței. În cele trei competiții Pasi Hirvonen a acumulat un total de 17 puncte, 3 goluri și 14 pase decisive.

Janne Jokila - ”aripă stânga”, 32 de ani. Echipa la care a evoluat sezonul trectu este Milton Keynes Lightning, din Marea Britanie. În anul 2000 a fost ”draftat” de Columbus Blue Jackets în NHL. Peste Ocean, Janne Jokila a jucat la trei echipe printre care,  River City Lancers în USHL și  Syracuse Crunch în American Hockey League, una din ligile din circuitul NHL.

Ville Eskelinen - centru, 28 de ani. Sezonul trecut a jucat la SaPKo în Liga Metis, din Finlanda, liga a II-a. Pentru SaPKo a jucat în 38 de mecirui, a acumulat un total de 17 puncte, opt goluri și nouă pase decisive.

Arttu Niskakangas - ”aripă dreapta”, 25 de ani. Sezonul trecut a juca tîn aceiași ligă Metis cu Ville Eskelinen, dar la Hokki. Sezomnul trecut a jucat pentru  Hokki în 67 de jocuri, a marcat 14 goluri, iar numărul de pase decisive a fost de 21.

Alte știri din Hochei