Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Echitație
Liga a 4-a: Steliștii, la a doua victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Sep 2017

Liga a 4-a: Steliștii, la a doua victorie

Pe Stadionul Olimpic din București, CSA Steaua București a susținut partida din etapa a doua a Ligii a IV-a, în compania celor de la FC Sportul Studențesc.

Jocul a fost controlat la toate capitolele de roș-albaștri, care au deschis scorul în minutul 17, atunci când Curt a luat o acțiune pe cont propriu de la marginea careului. Șutul său a fost respins în față de portarul advers, de unde atacantul Mirea a trimis cu sete, în plasă, înscriind primul său gol stagional. Diferența a fost majorată de Predescu, care a executat cu siguranță o lovitură de pedeapsă obținută după un fault asupra lui Zamfirescu.

După pauză dominarea stelistă s-a accentuat, golurile trei și patru venind pe un fond logic. Fundașul central Pădureț a urcat în atac și a reluat în plasă, din careu, iar scorul final a fost stabilit de decarul Predescu. Acesta, din lateral dreapta, a șutat tehnic, la firul ierbii, prinzându-l pe contre pied pe portarul alb-negrilor.

Victoria Stelei este indubitabilă, roș-albaștrii ajungând la 6 puncte și un excelent golaveraj de 10-0.

Până la etapa următoare, Steaua joacă în primul tur al Cupei României cu Benfica Noua Generație, echipă de Liga a V-a.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Echitație