Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga a 4-a: Steaua – Venus 6-0Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Sep 2017

Liga a 4-a: Steaua – Venus 6-0

În prima etapă a Ligii a 4-a bucureștene Steaua s-a impus pe terenul 5 din Complexul Ghencea cu un sec 6-0 (3-0) în fața celor de la Venus. Roș-albaștrii au dominat da capo al fine întâlnirea, oaspeții mărginindu-se doar la degajarea mingilor cât mai departe de poarta proprie.

Deschiderea de scor a apărut în minutul 15, la o cursă individuală a lui Zamfirescu, care a finalizat cu un șut imparabil, în colțul lung. Apoi a marcat Predescu, în minutul 35, același jucător obținând lovitura de pedeapsă din minutul 37, pe care tot el a transformat-o. La adăpostul unui joc consistent steliștii au înscris alte trei goluri și în repriza secundă. Constantinescu a șutat de la distanță, în minutul 50, pentru ca spre final Predescu să noteze hattrick-ul, după o altă lovitură de la 11 metri obținută și fructificată. Cel mai frumos gol al meciului i-a aparținut lui Zamfirescu, care a închis tabela în minutul 85, după o lovitură liberă executată cu efect, de la aproximativ 25 de metri, la care mingea a mușcat din stâlpul porții, înainte de a ajunge în plasă.

Garnitura Stelei: Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Constantinescu, Zamfirescu, Curt, Predescu, Vîlcea – Mirea. Rezerve: Chiș, Olaru, Turbatu, Radu.

Staff-ul tehnic i-a conținut pe Marius Lăcătuș (director tehnic), Ștefan Iovan (director sportiv), Ion Ion (antrenor principal) și Vasile Aelenei (antrenor secund).

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Fotbal